Шоколадні мрії
Відомий своїм унікальним смаком, як афодизіак і нешкідливий транквілвзатор в стресових ситуаціях. Для всіх любителів шоколаду ми приготували три рецепти! Смачного!
Відомий своїм унікальним смаком, як афодизіак і нешкідливий транквілвзатор в стресових ситуаціях. Для всіх любителів шоколаду ми приготували три рецепти! Смачного!
Шоколадний крем з апельсиновим соком
Рецепт дивовижного шоколадного крему з апельсиновим соком.
Інгредієнти:
- 100 гр молочного шоколаду
- 10 гр вершкового масла
- цедра апельсина
- 2 столові ложки свіжовичавленого апельсинового соку
- 3 курячих яйця
Крок 1. На паровій бані розтопіть шоколад і вершкове масло.
Крок 2. Додайте апельсииновий сок і цедру, перемішайте. Додайте жовтки.
Крок 3. Збийте білки і повільно влийте їх в шоколад, ретельно перемішуючи.
Крок 4. Розлийте шоколад в формочки і поставте в холодильник на кілька годин.
Шоколадно- абрикосові кекси
Рецепт приготування запашних шоколадних кексів з абрикосовим варенням.
Інгредієнти:
- 200 гр вершкового масла
- 130 гр цукру
- 4 курячих яйця
- 80 гр пшеничного борошна
- 130 гр подрібненого шоколаду
- 80 гр фундука
- 1 столова ложка какао порошку
- сіль
- 125 гр абрикосового джему
- 50 гр чорного шоколаду
Крок 1. Змішайте масло і цукор, збийте в піну і повільно влийте яєчні білки.
Крок 2. Змішайте борошно, подрібнений шоколад, фундук і какао в однорідну масу. Збийте яєчні білки, додайте щіпку солі і повільно влийте в масу.
Крок 3. Розлийте тісто в форми для кексів і поставте в духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 4. Готові кекси намажте абрикосовим джемом і дайте охолонути.
Крок 6. Закип’ятіть воду в каструлі, зверху поставте соусницю, розтопіть в ній чорний шоколад і полийте кекси.
Шоколадний торт
Рецепт надзвичайно смачного шоколадного торта з червоним вином і мигдальними горіхами.
Інгредієтни:
Для торта
- 120 гр цукру
- 180 гр маргарину
- 6 курячих яєць
- 100 гр шоколаду
- 70 гр борошна
- 60 гр крохмалю
- 1 чайна ложна розпушувачу
- 120 гр мигдальних горіхів
Для оформлення
- 200 мл червоного вина
- 100 мл води
- 150 гр цукру
- 150 гр шоколаду
- 3 столові ложки абрикосового джему
- мигдаль
Приготування:
Приготування торта
Крок 1. Змішайте цукор і маргарин. За допомогою бленд ера збийте масу до стану піни. Повільно помішуючи, додайте яєчні жовтки. Закип’ятіть воду в каструлі, зверху поставте соусницю, розтопіть в ній шоколад. Повільно введіть його і піно подібну масу. Збийте білки і додайте до загальної маси. Додайте борошно, розрихлювач, крохмаль і подрібнений мигдаль.
Крок 2. Форму змажте жиром і вилийте в неї масу. Випікайте 50 хвилин при температурі 175 градусів.
Приготування оформлення
Крок 1. Дайте торту охолонути і змажте поверхню червоним вином.
Крок 2. Закип’ятіть воду. Всипте цукор і шоколад, дайте йому розтанути.
Крок 3. Намажте торт абрикосовим джемом, полийте гарячим шоколадом і посипте подрібненим мигдалем.