У кошику немає товарів.

Спробувати

Чорниця для кулінарного задоволення i здоров'я

Гарні новини для любителів фруктових десертів. Жодна ягода не містить такої кількості поживних речовин, як чорниця. Ці маленькі на вигляд ягоди мають величезну силу.

Ці «ягоди здоров'я» містять корисних речовин і антиоксидантів в п'ять разів більше, ніж морквина, яблука, брокколі або цукіні! Крім того, вони дуже смачні і відмінно підходять для приготування десертів. Ознайомтеся з рецептами, які ми для вас приготували.

Млинці з чорницями

Рецепт приготування млинців, з чорницею, вершками і мигдальними горіхами

Інгредієнти:

  • 200 гр борошна
  • 400 мл коров'ячого молока
  • 1 куряче яйце
  • сіль
  • цукор
  • 200 мл вершків
  • мигдальні горіхи
  • чорниці

Приготування:

Крок 1. У мисці змішайте борошно, молоко, яйце, сіль і цукор. Збийте до утворення пінистої маси.

Крок 2. З отриманої маси спечіть 8 тонких млинців.

Крок 3. Збийте вершки. Підсмажте мигдалеві горіха.

Крок 4. Викладіть чорницю на млинці, додайте збиті вершки і закрутіть в трубочку. Посипте мигдальними горіхами. Млинці так само можна посипати цукром.

Ванільний пудинг з фруктами

Рецепт ванільного пудингу з полуницею і чорницею

Інгредієнти:

  • 1 пакет порошку для ванільного пудингу
  • 500 мл коров'ячого молока
  • цукор
  • чорниці
  • полуниці

Приготування:

Крок 1. У каструлі доведіть молоко до кипіння і приготуйте ванільний пудинг згідно інструкції на упаковці.

Крок 2. Помийте полуницю і поріжте її.

Крок 3. Помийте чорницю.

Крок 4. Розкладіть полуницю і чорницю в 4 склянки і залийте ванільним пудингом.

Чорничний пиріг

Рецепт чорничного пирога з вершками.

Інгредієнти:

  • 200 гр борошна
  • сіль
  • 100 гр вершкового масла
  • 50 гр цукру
  • 5 курячих яєць
  • 1 ванільна паличка
  • 250 мл вершків
  • 50 мл води
  • 250 гр чорниці

Приготування:

Крок 1. У мисці змішайте борошно, сіль і масло. Додайте 2 ложки цукру і 2 жовтки. Замісити тісто. Поставте тісто в холодильник на 30 хвилин.

Крок 2. Розкатайте тісто і викладіть його на змащене маслом деко.

Крок 3. Накрийте тісто шматком паперу для випічки, зверху розкладіть квасолю. Випікайте 15 хвилин при температурі 200°С.

Крок 4. Розріжте ванільну паличку. У каструлі змішайте вершки, воду і ваніль.

Крок 5. Змішайте цукор з яйцями і, постійно помішуючи, влийте отриману масу в ванільний крем.

Крок 6. Викладіть чорницю на корж, залийте кремом. Випікайте ще 20 хвилин.