Смачненькі білі гриби на Вашому столі
Цього разу ми приготували для Вас рецепти надзвичайно смачних страв з білими грибами.
Якщо Ви не отримуєте задоволення від процесу ходіння по лісі і збирання грибів, то в осінній і зимовий час можете придбати їх в магазині. А в сушеному чи замороженому вигляді вони доступні протягом всього року.
Білі гриби в соусі
Рецепт білих грибів у смачному соусі з сиркової маси і білого вина.
Інгредієнти:
- 1 цибулина
- 1 зубок часнику
- 400 гр білих грибів
- 40 гр масла
- петрушка
- 0, 5 білого вина
- 1 чайна ложка борошна
- 100 мл овочевого бульйону
- 100 гр вершків
- сіль
- перець
Крок 1. Почистіть і дрібно нашинкуйте цибулю. Почистіть гриби і часник.
Крок 2. На розтопіть масло і підсмажте цибулю. Додайте дрібно нарізаний або роздавлений часник, гриби і подрібнену петрушку.
Крок 3. Готуйте, поки не випарується вся рідина. Додайте біле вино і дайте йому повністю випаруватися.
Крок 4. Додайте борошно, овочевий бульйон і вершки. Приправте страву сіллю, перцем і варіть до готовності.
Картопляні фрикадельки з білими грибами
Рецепт найсмачніших картопляних фрикадельок з білими грибами!
Інгредієнти:
- 800 гр картоплі
- сіль
- 200 гр білих грибів
- 20 гр масла
- перець
- майоран
- 3 курячих яйця
- панірувальні сухарі
- соняшникова олія
Крок 1. Добре помийте картоплю і неочищену відваріть у підсоленій воді. Зніміть шкірку і потовчіть. Помийте і поріжте гриби. Почистіть і дрібно поріжте цибулю.
Крок 2. На сковорідці розтопіть масло і підсмажте цибулю. Додайте її до картоплі. Додайте сіль, перець, майоран і яєчні жовтки. Все ретельно перемішайте і зліпіть у кульки.
Крок 3. Подрібніть сухарі. Збийте яєчні білки, додайте трохи солі.
Крок 4. Обваляйте фрикадельки спочатку в сухарях, а потім в білках і обсмажте на соняшниковій олії.
Стейк індички в грибному соусі
Рецепт соковитого стейку індички в запашному грибному соусі.
Інгредієнти:
- 2 стейки індички
- перець
- сіль
- оливкова олія
- 1 цибулина
- 3 білих гриба
- 1 зубок часнику
- бульйонний кубик
- вода
- 1 столова ложка сметани
- 100 гр вершків
- базилік
- майоран
- петрушка
Крок 1 . Поріжте стек на маленькі шматочки і складіть в каструлю. Додайте сіль, перець і трохи оливкової олії. Ретельно перемішайте і залиште маринуватися на 15 хвилин.
Крок 2 . Почистіть і дрібно поріжте цибулю. Гриби помийте і поріжте. На кілька хвилин опустіть їх в гарячу воду, добре просушіть.
Крок 3. На сковорідці Delimani Ceramica Prima Wok розігрійте оливкову олію і підсмажте м'ясо. Викладіть його на тарілку.
Крок 4. Бульйонні кубики розчиніть в воді.
Крок 5. Підсмажте цибулю і гриби. Додайте дрібно нарізаний часник і бульйон.
Крок 6. Через 15 хвилин додайте сметану і вершки, ретельно перемішайте і готуйте ще 15 хвилин.
Крок 7. Додайте петрушку, майоран, базилік і все ретельно перемішайте.